• Personenbescherming

  • Sure Security biedt nationale en internationale VIP service aan. Deze diensten worden zeer onopvallend en discreet uitgevoerd. Onze bodyguards zijn galant, altijd stipt, representatief en discreet. Zij worden opgeleid en gaan geen enkel gevaar uit de weg gaan. 

    Wanneer jullie met de bodyguards van Sure Security willen werken zal er een risico-analyse worden gemaakt die duidelijk aangeeft tegen wie en/of wat uzelf of uw cliënt beschermt dient te worden en hoe dit te realiseren, op een voor u zo comfortabel en discreet mogelijke manier.

    Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken wij graag uw situatie en kunnen wij u informeren over de wijze waarop u in uw geval het beste beschermd kan worden.

    Wij besteden hier een lange voorbereidingen aan om elke situatie die er maar kan gebeuren te proberen incalculeren zodat er voor onze bodyguards in zowel low risk als high risk opdrachten geen enkel detail ontbreekt. Voor ons is het belangrijk dat u zich niet gevangen voelt. Daarom gaan wij tijdens onze opdrachten zeer zorgvuldig en discreet te werk, zodat u zich ongestoord kunt concentreren op dat wat voor u belangrijk is. Uiteraard geven wij voor deze activiteit geen referenties vrij. Dit om de privacy en gevoeligheid van onze bodyguards en cliënten te beschermen.

    Elke opdracht nemen wij serieus.